At our school here in The Netherlands (and I think many schools throughout the country), children in groep 1/2 (grade 1/2 at school) take turns at having the class teddy bear come and stay for a weekend.

My daughter waited so patiently for so long, and finally it was her turn!  Then, they take him back to school on Monday with a report about his weekend for the class to discuss.  My written Dutch still isn’t good enough for even this level so this is courtesy of my husband!

FLIP DE BEER LOGEERT BIJ ISABELLA VAN 13 T/M 17 OKTOBER

Isabella was dolblij toen Flip mee mocht en nog wel een extra lang weekend! Het begon heel goed met Flip die op donderdag meteen mee mocht naar ballet. Flip deed zelfs ook nog een dansje mee. Flip sliep die avond in zijn eigen bedje die hij te leen kreeg van baby Annabel.

Op vrijdagochtend maakte Flip kennis met Nonno (opa) en Nonna (oma) via Skype omdat ze in Australie wonen. Daar is het nu veel te warm voor Flip. ’s Middags mocht hij zwemles geven aan de pony’s.

IMG_0943

Zaterdag was de grote dag van de intocht van Sinterklaas. Flip ging gezellig meekijken naar de tv en kreeg ook een kopje warme chocolademelk. Die avond mocht ook flip een schoentje zetten. Zondagochtend kwam de verrassing, Flip had ook wat snoep gekregen en ging het delen met Isabella en Sophia.

IMG_0963 Zondag werd er een gezellige teddybeer picknick georganiseerd. Er was limonade en lekkere pepernoten. Tijdens de picknick werd er druk geoeffend met sinterklaasliedjes.

IMG_0997

Op maandag ging Flip leuk meedoen met het spelen met Lego. Hij had een mooi huis gemaakt. Verder mocht Flip mee naar het tuincentrum in Pijnacker voor de kersttentoonstelling.

IMG_0942 Bedankt Flip dat je bij Isabella mocht logeren!