Mixed Zone Art Exhibition Opening in Delft on 13 September

U bent van harte welkom om mijn expositie “MIXED ZONE” te bezoeken op zondag 13 september vanaf 14:00 in Galerie de Kunstkop in Delft. Er zal een brede variëteit te zien zijn van kunstwerken van de afgelopen 12 maanden, de meest productieve periode in mijn leven tot nu toe. DJ Roccalberti zal 45 toeren plaatjes draaien uit de jaren vijftig en zestig. Meer informatie is te vinden op mijn website: www.galeriedekunstkop.nl

You are most welcome to visit my new exhibition “MIXED ZONE” on Sunday 13th of September as from 14:00 onwards in Galerie de Kunstkop in Delft. Mixed Zone will show a large variety of artwork from the last 12 months, which have been the most productive in my life until now. DJ Roccalberti will be playing his 45’ vinyl records from the fifties and sixties. More information can be found on my website: www.galeriedekunstkop.nl.

Rene Jacobs


Screen Shot 2015-09-09 at 18.43.51

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.