Tea for Two – Het lied en de liefde in The Hague

Dutch Australian couple Tess and Kieran will be performing together in The Hague on Saturday 21 October 2017.

*for English please scroll down*

Wandelend in nachtelijk Chiang Mai werden twee mensen verliefd. Hij probeerde haar voor zich te winnen met het zingen van jazzcrooners; zij antwoordde met voor hem onverstaanbare chansons. Toen de ochtend aanbrak, slechts enkele uren na hun ontmoeting, zongen Tess (NL) en Kieran (AUS) hun eerste duetten samen. En dat zijn ze blijven doen, apart, together, reizend of samenwonend. Met repertoire van artiesten als Frank Sinatra, Chet Baker, Doris Day en grootheden dichter bij huis, zoals Yves Montand en Wim Sonneveld, geven Tess van der Zwet (Tess et les Moutons, Belle of Louisville) en Kieran Wych gestalte aan de liefde die iedereen kan overkomen. Hun eerste muziektheatershow Tea for Two – Het lied en de liefde wordt muzikaal begeleid door pianist Guillaume Marcenac.

—–

In the latern lit streets of Chiang Mai, Tess and Kieran fell for each other. He wooed her with crooner tunes, he’d half learnt by ear and she sang back in French. He didn’t understand a word but as the night drifted into morning, they sang their first duets. Since those moments they haven’t stopped, whether together or apart, travelling or at home. Interpreting repertoire from artists such as Frank Sinatra, Chet Baker, Doris Day and European icons like Yves Montand and Wim Sonneveld, Tess (Tess et les Moutons, Belle of Louisville) and Kieran allude to a life of love. Their first show Tea for Two – Het lied en de liefde (The song and the love) will be accompanied by pianist Guillaume Marcenac.

For tickets: http://www.diamanttheater.nl/programma/tess-van-der-zwet-i-tea-for-two-het-lied-en-de-liefde/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.